Assortiment

Bekijk

Dasta BV al ruim 20 jaar een begrip in de koffie automaten wereld

Over Dasta

Dasta is een koffiebedrijf met eigen unieke koffiemelanges. Daan Stapel senior heeft aan de wieg gestaan van het familiebedrijf. Zijn overgedragen kennis en knowhow (2001) worden nog steeds zeer gewaardeerd en gerespecteerd.

Dasta levert daarnaast koffieautomaten met eigen service voor het MKB , de institutionele sector en horeca.  Wij worden ondersteund door leveranciers zoals o.a. FrieslandCampina, Unilever, Nestlé, Hoppe, Animo en Melitta. 

Vanuit het eigen bedrijfspand op het industrieterrein Bijsterhuizen in Wijchen bedient het Dasta  team de markt.

Dasta vind je ook terug in de kerstpakkettenbranche. Al meer dan 18 jaar zit in gemiddeld in één op de zes kerstpakketten in Nederland een Dasta product. 

Dasta is een familiebedrijf waar de waarden en normen al jaren gelijk zijn en zij daardoor al meer dan 27 jaar een stabiele partner is van de Groot Zakelijke Markt, het MKB, Horeca en later ook de Kerstpakkettenbranche.

Wat is de missie, wat wil Dasta nu uitdragen? Missie is om die betrouwbare, gewaardeerde partner te zijn van toen, voor nu en voor de toekomende tijd.

Het bestaansrecht is de te leveren kwaliteit, service en prijzen die zowel voor klant als leverancier toekomstbestendig zijn.

De normen en waarden vertalen zich o.a. in het feit dat Dasta zich verplaatst in doelstellingen en visie van hun klanten en daarin binnen de mogelijkheden een maximale ondersteuning realiseren. Dasta heeft nog echt tijd, waardering en respect voor haar klanten.

Service voor de klant komt op de 1e plaats. Dit uit zich door de positieve houding en gedrag. Met de medewerkers van Dasta slim en hard werken om individuele productiviteit te verhogen, te motiveren en te stimuleren. Van de Dasta medewerkers wordt verwacht dat men bekend is met de doelstellingen en visie van de klanten en dat zij daardoor ook beseffen wat onze producten, service en diensten voor impact hebben.

Het Dasta team eist maximale inspanning van zichzelf om daarmee aan de wens van de klant tegemoet te komen, die te begrijpen, vervolgens op te pakken en daarmee aan de slag te gaan.

We zijn nooit klaar en willen ons elke dag opnieuw verbeteren. Daarmee heeft Dasta in de afgelopen jaren een excellente reputatie opgebouwd.     

De visie is dat Dasta in de toekomst nog steeds een gewaardeerde partner is voor de Groot Zakelijke Markt met een uitbreiding van het aantal klanten, waarbij de balans (gezonde groei) van het belang van de klant en Dasta voorop staat.

Door het werken met een 3e generatie Stapel (zoon Daan) gaat Dasta ervoor zorgen dat de groei zich stabiel zal blijven ontwikkelen met inachtneming van de eerder genoemde normen en waarden. 

Alleen door gezond en duurzaam te groeien kan Dasta zich blijven ontwikkelen en van toegevoegde waarde zijn voor al haar klanten.    

Dave StapelWaarom kiezen voor DASTA?

  • Unieke koffieproducten
  • Servicegericht & proactief
  • Hoge mate van betrokkenheid
  • Klant staat voorop
  • Scherpe prijs kwaliteit verhouding (met duurzame producten)
  • Financieel gezond & onafhankelijk (familie)bedrijf


Partner Logo's

Offerte aanvragen

Categorieën

Koffie & Automaten Bekijk ...

Food artikelen Bekijk ...

Non-food artikelen Bekijk ...

Telefoonnummer 024 - 641 45 10