DASTA

Wij zijn Dasta, een familiebedrijf waar de normen en waarden al jaren hetzelfde zijn. Hierdoor zijn we al 30 jaar een stabiele leverancier van de Groot Zakelijke Markt, het MKB, Horeca en de Kerstpakkettenbranche.

Wie zijn wij?

Dasta staat bekend als een goed, constant, competitief bedrijf met kwalitatieve (koffie) producten. Dasta heeft een directe en hoge betrokkenheid bij haar afnemers en een uitmuntende serviceverlening. Dasta is dienend naar de markt waarin zij werkzaam is en draagt transparantie en betrouwbaarheid uit, die duurzaam en van levensbelang zijn.

Bij Dasta staat service op de eerste plaats. Van onze medewerkers wordt verwacht dat ze bekend zijn met de doelstellingen en visie van onze klanten en dat zij beseffen welke impact onze producten, service en diensten hierop hebben.  

Het Dasta team eist maximale inspanning en klantgerichtheid. Zo komen we de wens van de klant tegemoet en denken we actief mee over benodigdheden of veranderende wensen. Vanuit het eigen bedrijfspand op industrieterrein Bijsterhuizen in Wijchen werken we hard aan de beste producten en dienstverlening richting onze klanten. Wij worden ondersteund door leveranciers zoals o.a. Friesland Campina, Unilever, Nestlé, Hoppe, Animo en Melitta.  

Je vindt Dasta ook terug in de kerstpakkettenbranche. Al meer dan 25 jaar zit in gemiddeld in een op de acht kerstpakketten in Nederland een Dasta product.  

Onze missie en visie

Onze missie is om een betrouwbare, gewaardeerde partner te zijn zoals vroeger de norm was. Dasta staat voor kwaliteit, service en prijzen die voor zowel klant als leverancier aantrekkelijk zijn. 

Dasta wil in 2040 verder gegroeid zijn naar een stabiele partner op het gebied van service, kwaliteit en prijs voor de Groot Zakelijk Markt en MKB-markt in het segment ‘koffie en thee voorzieningen’. We gaan voor gezonde groei waarbij duurzaamheid en genormaliseerde winst van belang zijn. Door gezond te groeien kan Dasta zich blijven ontwikkelen en van toegevoegde waarde blijven voor haar klanten. 

Onze visie is dat Dasta in de toekomst nog steeds een gewaardeerde partner is voor de Groot Zakelijke Markt met een uitbreiding van het aantal klanten, waarbij de balans tussen het belang van de klant en Dasta voorop staat. We zijn iedere dag bezig met het optimaliseren van de primaire processen. Daarmee heeft Dasta in de afgelopen jaren een excellente reputatie opgebouwd. Door vast te houden aan de kernwaarden en normen van Dasta, zijn we op deze manier al jarenlang aan het groeien.  

In dertig jaar tijd hebben we een bescheiden reputatie opgebouwd. Deze zetten we graag voort naar de volgende generatie. 

Ben je op zoek naar een betrouwbare koffie- & automatenleverancier?

Dan heten wij je van harte welkom bij ons familiebedrijf Dasta.

Vraag een offerte aan

Design & realisatie door Dashed