Assortiment

Bekijk

Nieuwsbrief DASTA team 06 | Nieuws

Nieuwsbrief DASTA team 06

Terug  |  Publicatiedatum :

We zijn er klaar voor!

Met nog ongeveer een week te gaan..

 

Het DASTAteam op 2e Pinsterdag haar laatste grote trainingsrit gemaakt in de Ardennen. Na de Amstel Goldrace en Kimmen-Monschau-Klimmen in april waren in mei de Klimclassic (vanuit Maastricht de Voerstreek in) en Luik-Bastenaken-Luik aan de beurt. Fantastische tochten met vele zware klimmen over de Limburgse en Belgische heuvels. Soms stijging-percentages van meer dan 20%. Daarnaast zijn nog de nodige trainingskilometers gemaakt in onze eigen heuvelachtige omgeving. Iedere renner heeft zijn eigen plafond en traint voor zijn eigen doel.

U kunt ons nog ondersteunen middels uw donatie!

We kunnen wel stellen dat wij er allemaal klaar voor zijn. 20 mei hebben we onze officiële kleding van Alpe d’HuZes opgehaald. We moeten zeggen: Het ziet er fantastisch uit!. Maandag 4 juni aanstaande vertrekken we in de vroege ochtend naar Frankrijk om daar kwartier te maken. Ook vanuit die omgeving houden wij u middels de nieuwsbrieven op de hoogte van onze prestaties.

Donderdag 7 juni fietsen we samen met nog 4992 renners zo vaak mogelijk de Alpe d’Huez op. U kunt hier de hele dag getuige van zijn. De NCRV zend de hele dag via het themakanaal Spirit 24 livebeelden uit. Tussen 19.00 en 20.00 uur zal een live verslag van de finish worden gegeven. Daarnaast is de hele dag Alpe d’HuZes te volgen via Radio 2. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om te kijken of te luisteren: De Wijchense Omroep maakt van het verblijf en de ritten van het DASTAteam opnames die via hun kanaal in de komende weken uitgezonden gaat worden.

Klik hier snel om de volledige nieuwsbrief #6 te bekijken!Waarom kiezen voor DASTA?

  • Unieke koffieproducten
  • Servicegericht & proactief
  • Hoge mate van betrokkenheid
  • Klant staat voorop
  • Scherpe prijs kwaliteit verhouding (met duurzame producten)
  • Financieel gezond & onafhankelijk (familie)bedrijf


Partner Logo's

Offerte aanvragen

Categorieën

Koffie & Automaten Bekijk ...

Food artikelen Bekijk ...

Non-food artikelen Bekijk ...

Telefoonnummer 024 - 641 45 10