Assortiment

Bekijk

Nieuwsbrief DASTA team 01 | Nieuws

Nieuwsbrief DASTA team 01

Terug  |  Publicatiedatum :

DASTA B.V. nieuwe hoofdsponsor!

Hoofdsponsor voor KWF in samenwerking met Alpe d'HuZes!

Op donderdag 7 juni 2012 gaan we, Rob Jeurissen, Petran Guelen, Henk Sanders, Willy van Leeuwen, Henny Swartjes, Freek Bourgondiën, Boy Janssen en Robert Doornbusch onder de naam DASTA team Wijchen wederom zo vaak mogelijk die zware klim van de Alpe d’Huez op om onze energie om te zetten in kracht in de strijd tegen Kanker.

Wij zijn enorm blij dat Dasta B.V., leverancier van koffieautomaten en bijbehorende ingrediënten en genomineerd voor de titel ‘Wijchense ondernemer van het jaar 2011’, zijn naam aan het team wil verbinden. Een geweldige stimulans om de komende maanden intensief te trainen en sponsoren te werven.

Als u ons wilt steunen en/of volgen kan dat via de site van Alpe d’HuZes.

In de strijd tegen kanker ervaren zowel patiënten als hun dierbaren een groot gevoel van onmacht. Kanker is alom tegenwoordig. Ertegen vechten lijkt zinloos. Eén op de drie Nederlanders krijgt kanker. Iedereen maakt van dichtbij mee hoe levens drastisch beïnvloed en verwoest worden.

Alpe d'HuZes is opgericht met als doel de onmacht die door kanker ontstaat, om te zetten in kracht. Dit doen we door met zoveel mogelijk mensen steeds weer de grenzen van het mogelijke te verleggen. Alpe d'HuZes is gegrondvest op de absolute overtuiging dat je de grootst mogelijke voldoening bereikt als je je met hart en ziel inzet voor een ander.

Lees hier de volledige nieuwsbrief DASTA team Wijchen voor KWFWaarom kiezen voor DASTA?

  • Unieke koffieproducten
  • Servicegericht & proactief
  • Hoge mate van betrokkenheid
  • Klant staat voorop
  • Scherpe prijs kwaliteit verhouding (met duurzame producten)
  • Financieel gezond & onafhankelijk (familie)bedrijf


Partner Logo's

Offerte aanvragen

Categorieën

Koffie & Automaten Bekijk ...

Food artikelen Bekijk ...

Non-food artikelen Bekijk ...

Telefoonnummer 024 - 641 45 10