Assortiment

Bekijk

Koffie automaat voor uw organisatie van Dasta BV de lekkerste

Selecteer

 

Verse bonen, vriesdroog koffie en freshbrew koffieautomaten voor op het werk bij Dasta koffie & automaten Wijchen

Met een goede kop koffie in de morgen begint iedere werkdag goed. Bij Dasta koffie & automaten vindt u diverse koffieautomaten voor op het werk van de merken Animo en Melitta. Deze merken kenmerken zich door snelheid, eenvoudigheid, gebruiksgemak, milieuvriendelijkheid en een smaakvol design. De keuze voor het soort koffieautomaat is afhankelijk van het aantal medewerkers binnen de organisatie en de gewenste koffiesoort. Of het nu gaat om een compact automaat in een winkelpand of om een koffieautomaat met hoge capaciteit voor op een groot kantoor: bij Dasta koffie & automaten is er keuze genoeg. In ons assortiment vindt u automaten die geschikt zijn voor verse Dasta bonen, Nestlé vriesdroog koffie en gemalen koffie (Dasta freshbrew). Allemaal belonen ze u met een perfect gezette kop koffie! Daarbij beschikken al onze koffieautomaten over een heet water functie voor het zetten van thee of een heerlijke kop soep. In onze showroom in Wijchen (naast Nijmegen) staan alle koffieautomaten opgesteld. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Dasta koffieautomaten geschikt voor het malen van verse koffiebonen

De geur van vers gemalen koffiebonen geeft u een ultieme koffie ervaring! In de koffieautomaat worden verse koffiebonen onder hoge druk fijngemalen. Door deze manier van koffie zetten is de smaak van de bonen optimaal. Het resultaat: een pure kop Dasta koffie met een mooi gekleurde crème laag. In het Dasta assortiment vindt u koffieautomaten van de merken Animo en Melitta. Met deze automaten zet u met gemak verschillende koffievariaties op tafel. Van een smaakvolle espresso tot een klassieke cappuccino.

Snel een kop koffie voor grote groepen met de vriesdroog koffieautomaten

Lange rijen voor het koffieautomaat zijn voorbij, want met de snelle vriesdroog koffieautomaten van Dasta is een heerlijke kop koffie zo gezet. Het apparaat is namelijk elk moment van de dag klaar voor gebruik. Met één druk om de knop zet u razendsnel één van de heerlijke koffievariaties. Perfect voor grote groepen! In ons assortiment vindt u vele formaten vriesdroog koffieautomaten van het merk Animo. U heeft de keuze uit diverse hoeveelheden canisters en mixers, dus altijd een koffieautomaat naar uw wens. En hoe uitgebreid het vriesdroog koffieautomaat ook is, ze vereisen weinig onderhoud. Snel en gebruiksvriendelijk!

Freshbrew koffieautomaten: gemalen koffie van verse koffiebonen

Net zo lekker als koffie van verse koffiebonen is Dasta freshbrew koffie. Freshbrew koffie is gemalen koffie van verse koffiebonen. Zo geniet u elk moment van de dag van een verse kop Dasta koffie, cappuccino, chocomelk, wiener melange of kies voor één van de andere vele opties. Ook de sterkte van de gemalen koffiebonen kunt u zelf instellen. Altijd de juiste smaakbeleving!
Daarbij zijn de freshbrew koffieautomaten van Animo zeer milieu- en gebruiksvriendelijk, want dankzij een permanent filter hoeft u nooit meer filterrollen te vervangen. Ook de extra grote canister hoeft u maar zelden bij te vullen. Dat is pas gemak.

Met alle koffieautomaten wordt standaard de waterontharder van Brita meegeleverd. De Brita waterontharder voorkomt kalkaanslag, waardoor u jarenlang kan genieten van een smaakvolle kop Dasta koffie!

Lees meer


30 product gevonden
 
OptiFresh BEAN 4 NG
Merk
Animo
Type automaat
Freshbrew
Detail
Optivend 11 TL NG
Merk
Animo
Type automaat
Instant
Detail

Offertelijst

Uw offertelijst is leeg

Producten
Optivend 11 TS NG
Merk
Animo
Type automaat
Instant
Detail
Optivend 11S NG
Merk
Animo
Type automaat
Instant
Detail
Optivend 21S NG
Merk
Animo
Type automaat
Instant
Detail
Optivend 22 TS NG
Merk
Animo
Type automaat
Instant
Detail
Optivend 32 NG
Merk
Animo
Type automaat
Instant
Detail
Optivend 32 TS NG
Merk
Animo
Type automaat
Instant
Detail
Optivend 32S NG
Merk
Animo
Type automaat
Instant
Detail
Optivend 33 NG
Merk
Animo
Type automaat
Instant
Detail
Optivend 33 TS NG
Merk
Animo
Type automaat
Instant
Detail
 
 
Partner Logo's

Offerte aanvragen

Categorieën

Koffie & Automaten Bekijk ...

Food artikelen Bekijk ...

Non-food artikelen Bekijk ...

Telefoonnummer 024 - 641 45 10